Άννα Πρέλεβιτς: Αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς αφού αυτή την περίοδο προετοιμάζει τον γάμο της με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου της ενώ μίλησε και για το νυφικό της το οποίο θα σχεδιάσει στο εξωτερικό. «Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δεν θα αποκαλύψω που ακριβώς» είπε η Άννα Πρέλεβιτς και συνέχισε: 

«Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε “αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ”… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη…

Πριν από έναν χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη».

Σχετικά με την πρόταση γάμου η Άννα Πρέλεβιτς είπε: «Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

Όσο για τη σχέση της με την αδερφή του αγαπημένου της Νικήτα, Δούκισσα Νομικού, η Άννα Πρέλεβιτς δήλωσε: «Με τη Δούκισσα Νομικού είμαστε σαν αδερφές, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Την ήξερα αλλά έχουμε έρθει πιο κοντά και πλέον είμαστε σαν αδερφές, με συμβουλεύει σαν αδερφή της, μου μιλάει σαν αδερφή της, κι εγώ το ίδιο σε εκείνη. Με τον Νικήτα δεν τσακωνόμαστε τόσο… Είναι όλα πολύ ζεν».

Read More

And More