Άννα Πρέλεβιτς: Έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού – Το βίντεο από το ατελιέ του σχεδιαστή

Σε πυρετώδεις ετοιμασίες για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό βρίσκεται η Άννα Πρέλεβτις, η οποία ανυπομονεί για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της.

Η σχέση του ζευγαριού δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ πλέον έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Το καλοκαίρι μάλλον θα γίνει ο γάμος. Δεν έχουμε καταλήξει σε ημερομηνία γιατί στην αρχή θέλαμε σε νησί, τώρα λέμε εδώ στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο στους καλεσμένους μας. Θα ήθελα να είναι πολύ κλειστός γάμος. Εγώ θα ήθελα 50 άτομα, ο Νικήτας μου λέει 150-200. Κουμπάροι μας θα είναι η αδελφή μου και ο καλύτερος φίλος του Νικήτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνουμε παιδάκι», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Άννα Πρέλεβιτς.

Σήμερα, Παρασκευή 11/11 η Άννα Πρέλεβιτς έκανε την πρώτη πρόβα νυφικού, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε σε ένα κατάστημα με νυφικά και με την χαρά να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της είπε: «Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα».

 

Read More

And More