Άννα Πρέλεβιτς: «Ιδανικά θα ήθελα να κάνω γάμο – βάφτιση»

Θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας η Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, απολαμβάνει τη σχέση του που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και είναι full in love. Ποία είναι όμως, τα επόμενα σχέδια του ζευγαριού;

Πολλοί έκαναν λόγο τον τελευταίο καιρό για επισημοποίηση της σχέσης τους και μίλησαν έντονα για το ενδεχόμενο του γάμου. Η Άννα Πρέλεβιτς όμως, ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή της στο Secret των παραπολιτικών, πως προς το παρόν δεν ντύνεται νυφούλα.

«Δεν παντρεύομαι φέτος, δεν έχω και τον χρόνο ούτε και τη διάθεση να τρέξω να διοργανώσω έναν γάμο» είπε μεταξύ άλλων η καλλονή δημοσιογράφος και μοντέλο και συνέχισε: «Θέλω όταν έρθει αυτή η στιγμή να το απολαύσω. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω γαμο-βάφτιση για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας και να το ζήσουμε μαζί».

Το ζευγάρι ζει ήδη κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο σπίτι στο Ψυχικό όπου μοιράζονται την καθημερινότητά τους. Τόσο η Άννα, μάλιστα, όσο και ο σύντροφός της λατρεύουν τα παιδιά και δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε ευχάριστες ειδήσεις.

Read More

And More