Άννα Πρέλεβιτς – Ιωάννης Παπαπέτρου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να αποφεύγουν τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις και να μην δίνουν τροφή για σχόλια όμως ο έρωτάς τους όλο και μεγαλώνει. Το 28χρονο μοντέλο έχει βρει στο πρόσωπο του 24χρονου μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού όλα όσα ονειρευόταν και κάθε στιγμή μαζί του είναι μαγική. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Ιωάννη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Secret” και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να μείνει κάτω από την ίδια στέγη. Η ερωτική τους φωλιά βρίσκεται στο ψυχικό και παρά τις φήμες για σχέδια γάμου κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους. Ο ένας απολαμβάνει την συντροφιά του άλλου και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις (η Άννα συμφώνησε να βρίσκεται στην νέα εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο νέο κανάλι) πάντα βρίσκουν χρόνο για τη σχέση τους.

Σε αντίθεση με την Άννα, η μικρότερη αδερφή της Τέα Πρέλεβιτς είπε το μεγάλο ναι στον σύντροφό της και σύντομα αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

 

Read More

And More