Άννα Πρέλεβιτς – Ιωάννης Παπαπέτρου: Ερωτευμένοι σε βραδινή έξοδο στο θέατρο! Φωτογραφίες

Άννα Πρέλεβιτς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι full in love και δεν το κρύβουν. Το ζευγάρι, που είναι μαζί αρκετά χρόνια, πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα, αφού η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Το μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας προχωρούν την σχέση τους με γρήγορους ρυθμούς, αφού ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου ότι ονειρευόταν.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο παίκτης του Παναθηναικού συγκατοικούν στο Ψυχικό και μοιράζονται μία υπέροχη καθημερινότητα. Αν και οι δύο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, προσπαθούν να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον πάντα ποιοτικό χρόνο, γεγονός που τους κάνει να δένονται ακόμα περισσότερο.

Το βράδυ της Τρίτης, το ζευγάρι, που είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο μετά από καιρό. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο θέατρο Γκλόρια και παρακολούθησε την παράσταση «Η Σκούπα», σε μια βραδιά αφιερωμένη σε φίλους των πρωταγωνιστών.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, η Άννα και ο Ιωάννης έφτασαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο θέατρο και πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More