Άννα Πρέλεβιτς: Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της [pics]

Άννα Πρέλεβιτς: Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της [pics] | tlife.gr

Η Άννα Πρέλεβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Το ζευγάρι μετρά λίγους μήνες σχέσης αλλά φαίνεται πως το πέρασμα του χρόνου τους έχει δέσει ακόμα περισσότερο. Μετά τις κοινές καλοκαιρινές διακοπές ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε αρκετές κοινές τους εξορμήσεις. Το όμορφο μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού δεν διστάζουν μάλιστα να είναι διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον.

Το TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο σε νυχτερινό στέκι της Αθήνας. Η Άννα Πρέλεβιτς συνόδευσε τον αγαπημένο της σε βραδιά διασκέδασης με τους συμπαίκτες του. Δεν έλειψαν ανάμεσά τους και τα καυτά φιλιά!

Η Άννα έχει γνωρίσει ήδη και τους γονείς του Ιωάννη ενώ και ο αθλητής τους δικούς τους. Άλλωστε το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της.

Οι δυο τους έχουν κι ένα ακόμα κοινό ότι οι γονείς τους έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ο πατέρας του Ιωάννη, Αργύρης Παπαπέτρου έπαιζε επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό.

READ more