Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Ένας μήνας full in love! Πώς γνωρίστηκαν; – Φωτογραφίες

Στην αρχή ενός όμορφου έρωτα φαίνεται να βρίσκονται η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, αδερφός της Δούκισσας Νομικού. “Πάντα έβαζα την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα. Τώρα βάζω τα επαγγελματικά μου. Είμαι σχεσάκιας όμως, οπότε ξέρω ότι αργά ή γρήγορα θα μπω σε σχέση”, δήλωνε στη “Real” η Άννα Πρέλεβιτς στις αρχές Ιανουαρίου, σαν να ήξερε τι της επιφυλάσσει το μέλλον για τα συναισθηματικά της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real”, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα μήνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, το μοντέλο γνωρίζεται με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία φαίνεται να χάρηκε πολύ στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης.

Ωστόσο, επειδή η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, τόσο η Άννα Πρέλεβιτς όσο και ο Νικήτας Νομικός προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Αυτός είναι και ο λόγος που εκείνη αποφεύγει να μιλήσει για τον νέο άνδρα που υπάρχει στη ζωή της ακόμα και σε ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός της.

Ο Νικήτας Νομικός ασχολείται με τα ναυτιλιακά ενώ η Άννα Πρέλεβιτς έχει δημιουργήσει ένα e-shop μαζί με την αδερφή της, Τέα.

Η τελευταία σχέση της Άννας Πρέλεβιτς ήταν με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι δυο τους ήταν αρκετά χρόνια ζευγάρι και μάλιστα, η σχέση τους βρισκόταν πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας. Παρ’ όλα αυτά, τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στην πορεία τους τούς απομάκρυναν και έτσι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

 

Read More

And More