Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Ο κεραυνοβόλος έρωτας που θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας

Μια από τις πιο όμορφες αλλά και… αγχωτικές περιόδους, διανύουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας ανυπομονεί να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και να επισφραγίσουν έτσι τον έρωτά τους. Οι δυο τους, αν και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβουν τον έρωτά τους ενώ πλέουν αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση ή δημόσια έξοδό τους.

Η γνωριμία του ζευγαριού

 

Τον Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Άννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό να διανύουν τους πρώτους μήνες μια όμορφης σχέσης.  

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, το μοντέλο γνωρίζεται με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία χάρηκε πολύ στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης.

Τους πρώτους μήνες της σχέση τους, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εξόδους, τότε μάλιστα υπήρχαν και οι περιορισμοί μετακινήσεων λόγω κορονοϊού, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να περνούσε περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Το ζευγάρι πέρασε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα της σχέσης του, ενώ η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν από τους πρώτους μήνες της σχέσης.

Μέρα με τη μέρα η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ξεκίνησαν να κάνουν δειλά-δειλά τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους, κάνοντας βόλτες στα νότια προάστια είτε με παρέα είτε οι δυο τους, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν…

«Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το “τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το “τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα» είχε εξομολογηθεί η Άννα Πρέλεβιτς στη Real Life και τη Νίκη Κώτσου.

Η πρόταση γάμου

 

Το ζευγάρι μπορεί να ήταν λίγο καιρό μαζί, ωστόσο και οι δυο κατάλαβαν αμέσως πόσο ταιριάζουν, καθώς ο ένας είχε βρει στον άλλο το άλλο του μισό, το ιδανικό ταίρι.

Η πρώην Σταρ Ελλάς κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών της διακοπών με τον αγαπημένο της έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της όταν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Άννα Πρέλεβιτς δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία έδειχνε και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της.

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων (…)

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου. Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Πρέλεβιτς.

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους και η πρόβα νυφικού

 

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο τους και περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η σχέση του ζευγαριού δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ πλέον έχουν ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα για την ημέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Το καλοκαίρι μάλλον θα γίνει ο γάμος. Δεν έχουμε καταλήξει σε ημερομηνία γιατί στην αρχή θέλαμε σε νησί, τώρα λέμε εδώ στην Αττική για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο στους καλεσμένους μας. Θα ήθελα να είναι πολύ κλειστός γάμος. Εγώ θα ήθελα 50 άτομα, ο Νικήτας μου λέει 150-200. Κουμπάροι μας θα είναι η αδελφή μου και ο καλύτερος φίλος του Νικήτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνουμε παιδάκι», είπε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Άννα Πρέλεβιτς.

Χθες, μάλιστα, η Άννα Πρέλεβιτς έκανε το πρώτο ραντεβού για το νυφικό της, γεγονός που αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο την είδαμε σε ατελιέ με νυφικά και με την χαρά να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της δήλωσε στο Instagram: «Παιδιά ήρθα να κάνω το πρώτο μου ραντεβού για το νυφικό. Θα είναι custom made αλλά δεν σας λέω ποιος σχεδιαστής θα είναι. Έχω έρθει για να δούμε υφάσματα, σχέδια και να καταλήξουμε στο πώς περίπου θα είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, έχω βάλει τόσα νυφικά στη ζωή μου και νιώθω ότι σήμερα θα βάλω νυφικό για πρώτη φορά. Είναι πολύ ωραία αίσθηση και δεν το περίμενα από εμένα».

Με το καλό!

Read More

And More