Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Νικήτα Νομικό.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο, με την πρώην Σταρ Ελλάς να αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πως πριν από έναν μήνα ο αγαπημένος της τής έκανε πρόταση γάμου. Μάλιστα, ανήρτησε και μία φωτογραφία (βλέπε παραπάνω), δείχνοντας το μονόπτερο που της χάρισε.

«Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο “ναι” που είπα ποτέ μου!».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Άννα Πρέλεβιτς και Νικήτας Νομικός σκέφτονται να κάνουν θρησκευτικό γάμο, το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να έχουν αποφασίσει ακόμα το μέρος.

«Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα.

Read More

And More