Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι – Φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους ζουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς στις αρχές του Ιούνη αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια παραμυθένια τελετή στην Αθήνα.

Λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές από την Μύκονο, ενώ η Άννα Πρέλεβιτς ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες και στα Χανιά για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτές τις ημέρες η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός βρίσκονται στην Αντίπαρο όπου απολαμβάνουν επιτέλους λίγες στιγμές ηρεμίας και ξεγνοιασιάς μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους στις Κυκλάδες με το γνωστό μοντέλο να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στα social media.

«Ήταν η πιο ωραία μέρα της ζωής μου! Ακόμη έχω την χαρά και την αδρεναλίνη σαν να μην πέρασε μια μέρα» είχε εξομολογηθεί η πρώην Σταρ Ελλάς για τον γάμο της με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ και σίγουρα θα θυμούνται το φετινό καλοκαίρι για πάντα!

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More