Άννα Πρέλεβιτς: “Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα”

Ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της μόδας και της τηλεόρασης η Άννα Πρέλεβιτς ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Το τηλεοπτικό κορίτσι του Χρήστου Φερεντίνου στην “Τέλεια απόδραση” του Alpha και σύντροφος του Νικήτα Νομικού μίλησε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και την εφημερίδα Realnews για όσα βιώνει στην προσωπική της ζωή περιγράφοντας τον αγαπημένο της ως τον “τέλειο σύντροφο”.

Η ζωή σου αυτό το διάστημα βρίσκεται σε άνθηση τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Σκέφτεσαι να προχωρήσεις κάνοντας το επόμενο βήμα;

Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το “τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το “τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Εμπιστεύομαι τον φύλακα άγγελό μου που νιώθω ότι έχω δίπλα μου πολλά χρόνια και ξέρω πως ακόμα και κάποιες έντονες στεναχώριες που έχω βιώσει, τις έζησα. Τελικά όλα αυτά ήταν για το καλό μου, για να είμαι αυτό που είμαι σήμερα.

Νιώθεις ότι έχεις βρει τον ιδανικό άντρα;

Φυσικά!

Είσαι υπέρ του γάμου; Θέλεις γάμο και παιδιά;

Όλα θα γίνουν όταν θα είναι το σωστό timing

Read More

And More