Άννα Πρέλεβιτς: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κούκλα αδερφή της, Τέα! [pics]

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Μέθεξις», παρουσιάζει φέτος στο Θέατρο Ριάλτο – «Πρώην Αλέκος Αλεξανδράκης» το έργο «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του ΑΡΚΑ, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αγορά.

Οι ήρωες του ΑΡΚΑ, για δεύτερη σεζόν, ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των κόμικς και ζωντανεύουν μ’ ένα μεγάλο θίασο σύγχρονων πρωταγωνιστών.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος ΝινιόςΘανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία ΒογιατζάκηΠέτρος ΜπουσουλόπουλοςΧρήστος ΤριπόδηςΜάρα ΔαρμουσλήΚατερίνα ΘεοχάρηΔημήτρης Αγοράς και ο Τάσος Παλαντζίδης.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την κούκλα αδερφή της, Τέα Πρέλεβιτς. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και η μία αποτελεί στήριγμα για την άλλη σε κάθε στιγμή της ζωής τους.

Η Άννα και η Τέα έκλεψαν τις εντυπώσεις κατά την άφιξή τους στο θέατρο και όχι άδικα, αφού είναι δύο πολύ όμορφες γυναίκες, με αξιοζήλευτα κορμιά. Ωστόσο, οι δυο τους δεν μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More