Άννα Πρέλεβιτς: Το παθιασμένο φιλί στον Νικήτα Νομικό και το τρυφερό μήνυμα – «Ανυπομονώ να γίνω η γυναίκα σου»

Την πιο γλυκιά αναμονή βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Άννα Πρέλεβιτς, καθώς ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό.

Οι δυο τους, αν και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, δεν κρύβουν τον έρωτά τους ενώ πλέουν αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση ή δημόσια έξοδό τους.

«Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δεν θα αποκαλύψω που ακριβώς», αποκάλυψε πρόσφατα η Άννα Πρέλεβιτς σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα».

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες αυτό το διάστημα, αφού θέλει να είναι όλα άψογα για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής της.

Η ίδια μάλιστα, μοιράζεται πολλές σκέψεις και ιδέες με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ αρκετά συχνά απαντά στις ερωτήσεις τους, με τις περισσότερες να αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η Άννα Πρέλεβιτς πρόσφατα δημοσίευσε στο Tik Tok ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τον μέλλοντα σύζυγό της, Νικήτα Νομικό, όπου όπως θα δεις βρίσκονται στα μπουζούκια, αφιερώνουν τραγούδια ο ένας στον άλλον, ενώ η ίδια έκανε και μια τρυφερή αφιέρωση.

«Ανυπομονώ να γίνω η γυναίκα σου», έγραψε κάτω από το βίντεο που ανήρτησε η Άννα Πρέλεβιτς.

@annaprelevic

🤵🏻♥️👰🏻

♬ original sound – Anna Prelevic

Read More

And More