Άννα Βαγενά: «Λύγισε» μιλώντας για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη – «Ήταν τα πάντα, ήταν ένας άγγελος»

Η Άννα Βαγενά ήταν μια από τις χθεσινές καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”.

Από τη συζήτησή τους, δε θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στον σύζυγό της και σπουδαίο καλλιτέχνη Λουκιανό Κηλαηδόνη ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο το 2017.

«Ο Λουκιανός ήταν όλα. Ήταν όμορφος. Ήταν ένας άγγελος. Ήταν έξυπνος και ήταν και μάγκας. Τι άλλο να θέλει μια γυναίκα; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες» είπε η Άννα Βαγενά.

Στη συνέχεια, η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε και στην μεγάλη συναυλία που είχε δώσει το καλοκαίρι του 1983 ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στη Λίμνη Βουλιαγμένης καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 100.000 άτομα.

«40 χρόνια έχουν περάσει από εκείνο το πάρτι στη Βουλιαγμένη. Εγώ το διοργάνωσα. Πέντε άνθρωποι το διοργανώσαμε, 100.000 κόσμου. Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο μια φορά. Ο Λουκιανός το φαντάστηκε και εγώ το εκτέλεσα. Την προηγούμενη χρονιά είχε κάνει μια συναυλία στον Λυκαβηττό και μαζεύτηκε 10.000 κόσμος, και είπε ότι πρέπει να κάνει κάτι να ευχαριστήσει τον κόσμο και να έρθουν περισσότεροι….

Τη Βουλιαγμένη την αγαπούσε πάρα πολύ. Τον Χειμώνα του 83 μου είπε να πάμε να ζητήσουμε από τον ΕΟΤ την Πλαζ της Βουλιαγμένης να κάνουμε ένα πάρτι. Πήγαμε και μας την έδωσαν και μας είπαν αν θέλουμε να μας δώσουν κι άλλες πλαζ… Μετά σκεφτήκαμε πως θα κάνουμε τη σκηνή που ήταν μέσα στη θάλασσα… Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει έξι μήνες νωρίτερα… Ο Λουκιανός είχε κάνει χάρτη για την περιοχή πως θα στηθούν όλα. Στρατηγικό σχέδιο κανονικό. Μαζεύτηκαν 100.000 άνθρωποι, τα εισιτήρια ήταν 25.000» είπε η Άννα Βαγενά.

Στη συνέχεια, χωρίς να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Άννα Βαγενά ανέφερε, «Η μόνη μας αγωνία όταν είδαμε αυτό το πράγμα ήταν να είναι όλοι καλά να μην υπάρξουν ατυχήματα. Ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα… Ο Λουκιανός ήταν ένας άγγελος και ο κόσμος το σεβόταν αυτό. Σε καμία του συναυλία δεν έγιναν έκτροπα. Ο Λουκιανός σκορπούσε την αγιοσύνη παντού. Όσο και να προσπάθησαν να τον μιμηθούν αργότερα, δεν τα κατάφεραν. Ήταν μοναδικός».

Read More

And More