Άννα Βαγενά: Συγκινημένη για τον Λουκιανό – “Είναι ξανά επίκαιρος δυστυχώς όχι για ευχάριστο λόγο”

Συγκινημένη και υπερήφανη δηλώνει στην εφημερίδα «Secret»  και την Σάσα Σταμάτη, η ηθοποιός και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, για το γεγονός ότι ο σύζυγός της, ο ξεχωριστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Λουκιανός Κηλαηδόνης, που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2017, είναι ξανά επίκαιρος λόγω ενός τραγουδιού του, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1986, με τίτλο «Θα κάτσω σπίτι».

«Ο Λουκιανός πάλι αυτή τη φορά, δυστυχώς όχι για ευχάριστο λόγο, είναι επίκαιρος και παρών, αν και φυσικά απών, πολύ περισσότερο τώρα και από πολλούς, γιατί είχε το χάρισμα να καταγράφει με απλό τρόπο και όχι απλοϊκό τα καθημερινά, μικρά προβλήματα των ανθρώπων. Γι’ αυτό και τον αγάπησαν όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως κοινωνικής τάξεως. Αυτό ήταν το μεγάλο χάρισμά του.

Μίλησε για τους απλούς ανθρώπους, για τα απλά θέματα και έτσι είναι συνεχώς επίκαιρος», ανέφερε στο «Secret» η κυρία Βαγενά και πρόσθεσε: «Εμείς, η οικογένειά του, είμαστε συγκινημένοι, γιατί έστω και με αυτόν τον τρόπο ο Λουκιανός είναι πάντα παρών».

Η ίδια μας μίλησε για την απόφαση της οικογένειάς της να δώσει τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού «Θα κάτσω σπίτι», προκειμένου να γίνει επανεκτέλεση και βιντεοκλίπ με δημοφιλείς καλλιτέχνες. «Κάναμε αυτή την προσφορά στο εθνικό σύστημα υγείας δίνοντας τα πνευματικά δικαιώματα από το συγκεκριμένο τραγούδι και όλοι φυσικά οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες κάνανε το ίδιο και η εταιρεία που δημιούργησε το βιντεοκλίπ προσφέραμε τα πνευματικά δικαιώματα για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές», εξήγησε.

Σημειώνεται ότι το single «Θα κάτσω σπίτι, 2020» κυκλοφορεί έπειτα από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και με την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη. Δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Ολα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Read More

And More