Άννα Βίσση: Αποχαιρέτησε τα εγγόνια της μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι (pics)

Η Σοφία Καρβέλα μένει μόνιμα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, μαζί με τα δυο αγόρια της, τον Νέστορα και τον Νίκο και τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά. Μπορεί τα ταξίδια να ήταν ιδιαίτερα δύσκολα λόγω της πανδημίας, ωστόσο η Σοφία κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα για να δει τους γονείς της και τους φίλους της και φυσικά να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές στα ελληνικά νησιά.

Η Άννα Βίσση λατρεύει τα εγγόνια της και όπως καταλαβαίνεις είναι ενθουσιασμένη κάθε φορά που η κόρη της και τα δύο παιδιά της έρχονται στην πατρίδα. Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι με τον Νέστορα και τον Νίκο, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα και αμέτρητα παιχνίδια. Η Άννα Βίσση αποτελεί μια… cool γιαγιά και το αποδεικνύει κάθε φορά που έχει τα εγγόνια της, στο πλευρό της.

Χθες, η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στο σπίτι της στην Νέα Υόρκη και η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχαιρέτησε – προσωρινά – τα δυο αγόρια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους στα social media.

“Πέρασα μαζί τους ένα σούπερ καλοκαίρι ! Σήμερα είπαμε αντίο ❤️” σχολίασε η Άννα Βίσση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More