Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Reunion μετά την επική τους μουσική συνάντηση στο J2US – Φωτογραφίες

Λίγους μήνες μετά την ιστορική τους μουσική συνάντηση στο J2US, όπου τραγούδησαν ντουέτο τις μεγάλες τους επιτυχίες, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση συναντήθηκαν ξανά! Οι δυο πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής έχουν αφήσει την φημολουγούμενη κόντρα πίσω τους και φαίνεται πως αρχίζουν να αναπτύσσουν μια στενή φιλία μεταξύ τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν για καφέ παρέα με τον CEO και συνιδρυτή της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο, γεγονός που αναπτερώνει τις φήμες για ενδεχόμενη συνεργασία. Την αποκάλυψη, μάλιστα, έκανε η ίδια η Δέσποινα γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «Μαντέψτε… και στον καφέ ταιριάζουμε».

Φωτογραφίες από τη σημερινή ημέρα δημοσίευσαν και η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, που έγραψαν μουσική και τηλεοπτική ιστορία με την επί σκηνής συνύπαρξή τους στο «Just The 2 Of Us», ετοιμάζουν κοινές εκπλήξεις, όπως εξάλλου είχε αναφέρει και ο Γιώργος Αρσενάκος σε πρόσφατη συνέντευξή του, στο περιοδικό «Ok!».

«Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις όχι μόνο για δισκογραφικό ντουέτο, αλλά και για επί σκηνής μουσική συνύπαρξη. Θέλω να ξέρεις ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους μετά την τηλεοπτική τους συνάντηση. Ήμουν πολύ σίγουρος ότι θα γίνει έτσι καθώς και οι δύο είναι επιτυχημένες και χορτασμένες. Να περιμένετε πολλά κοινά μουσικά γεγονότα από τις δύο σούπερ σταρ και την Panik».

Read More

And More