Άννα Βίσση: Διακοπές με τον Νίκο Καρβέλα στην Καλαμάτα!

Έζησαν ένα δυνατό έρωτά, ήταν για πολλά χρόνια ζευγάρι, απέκτησαν μαζί μια πανέμορφη κόρη την Σοφία και είναι αχώριστοι. Ο λόγος για την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα που μπορεί να έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τίτλους τέλους στο γάμο τους, δεν παύουν να είναι όμως δυο καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Η σχέση τους, όπως έχουν πει και οι ίδιοι είναι καρμική. Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και είναι δυνατή σαν μια γροθιά για την κόρη τους και τα δυο εγγόνια τους: τον Νίκο και τον Νέστορα.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, η κόρη τους  Σοφία Καρβέλα βρίσκεται με τους γιους της στη Σκιάθο, ενώ η γιαγιά και ο παππούς κάνουν καλοκαιρινές διακοπές στην Καλαμάτα.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μάλιστα, στον λογαριασμό της στο Instagram μία κοινή της φωτογραφία με τον Νίκο Καρβέλα, όπου ποζάρουν με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Η Άννα Βίσση, που βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι σε summer tour είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, αλλά πάντα βρίσκει χρόνοι για τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Read More

And More