Άννα Βίσση: Διασκέδασε ξέφρενα στην πιο ιστορική μπουάτ της Αθήνας – Φωτογραφίες

Η Άννα Βίσση μπορεί να έχει ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα, ωστόσο, καταφέρνει να συνδυάζει με ευκολία τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την διασκέδαση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι λάτρης των social media και μοιράζεται συχνά πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους -ειδικά στο Instagram- στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Φέτος, η “απόλυτη Ελληνίδα σταρ” συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία της εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού. Όταν, όμως, δεν δουλεύει φροντίζει να περνά όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, κάνοντας πράγματα που την ευχαριστούν.

Έτσι, λοιπόν, πραγματοποίησε πρόσφατα μια βραδινή έξοδο με φίλους, επιλέγοντας να διασκεδάσουν στην πιο ιστορική μπουάτ της Αθήνας. Η Άννα Βίσση με την παρέα της  βρέθηκαν στην περιοχή της Πλάκας και διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Γιώτας Γιάννα, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Άννα Βίσση ένωσε τις δυνάμεις της με τη Γιώτα Γιάννα και μας χάρισαν το τραγούδι «Όσοι Αγαπάνε Δεν Πεθαίνουνε». Η συνεργασία αυτή έφερε τις δύο καλλιτέχνιδες πολύ κοντά και πλέον είναι πολύ καλές φίλες, με την μία να στηρίζει στο έπακρον την άλλη.

Η Άννα Βίσση απόλαυσε την 92χρονη με ψυχή έφηβης επί σκηνής, ενώ δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει μαζί της αρκετά τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες τους μαγαζιού.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More