Άννα Βίσση: Διασκέδαση με φίλους μετά την παράστασή της! Φωτογραφίες

Μπορεί ο χρόνος που της απομένει για να διασκεδάζει να είναι πολύ περιορισμένος λόγω των απαιτήσεων της ροκ όπερας “Οι καμπάνες του Edelweiss” στην οποία πρωταγωνιστεί, όταν το επιθυμεί πραγματικά τον εκμεταλλεύται στο έπακρο.

Ο λόγος για την Άννα Βίσση, που μετά από μία ακόμα επιτυχημένη εμφάνισή της στην σκηνή του Pantheon Theatre, βρέθηκε αργά τη νύχτα σε εστιατόριο της στοάς Σπυρομήλιου, στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να τελειώσει την βραδιά της κοντά σε καλούς της φίλους.

Κι αν αναρωτιέσαι που βρίσκει την ενέργεια η Άννα Βίσση για να ζει κάθε λεπτό της καθημερινότητάς της με ένταση, στα 57 της χρόνια; Η ίδια σημειώνει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly: “Είμαι κόντρα στην ηλικία μου. Αισθάνομαι πολύ πιο μικρή. Δεν κάνω και καταχρήσεις”


Με τον Pr Manager Χάρη Σιανίδη.

Στο γνωστό εστιατόριο που έχει μετατραπεί σε πόλο έλξης των celebrities (δες εδώ και εδώ περισσότερες εμφανίσεις στον ίδιο χώρο το βράδυ της Πέμπτης), βρέθηκε μαζί της και ο συμπρωταγωνιστής της στην παράσταση “Οι καμπάνες του Edelweiss” Αιμιλιανός Σταματάκης.

Read More

And More