Άννα Βίσση: Η συνάντηση με τον Τάκη Ζαχαρατο στο Παλλάς και η… μεταμόρφωσή της! [pics,vid]

Άννα Βίσση: Η συνάντηση με τον Τάκη Ζαχαρατο στο Παλλάς και η… μεταμόρφωσή της! [pics,vid] | tlife.gr

Στο Παλλάς για να απολαύσει την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Ζω για σένα» βρέθηκε ανήμερα των Φώτων η Άννα Βίσση και η εμφάνισή της έγινε το talk of the town. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ κάθισε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και δεν δίστασε να ανέβει στο stage και να τραγουδήσει live μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο.

Η Άννα Βίσση που απόλαυσε το show του Τάκη και του ζήτησε μάλιστα να την μιμηθεί χωρίς φόβο και ευγένεια διασκέδασε με την ψυχή της και φυσικά δεν μπόρεσε να αρνηθεί και την πρόσκληση να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει. Η συνύπαρξη της με τον Τάκη στο stage μάλιστα έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

«Απόψε πήγα στο Παλλάς να δω τον Τάκη Ζαχαράτο, και …χαλάρωσα, διασκέδασα, συγκινήθηκα, γέλασα με τη καρδιά μου αφού αφέθηκα τόσο στο ταλέντο και το χάρισμα του όσο και στην αλήθεια του που δεν φοβόταν να κρύψει σε καμία στιγμή!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Και φυσικά το show δεν τελείωσε εκεί, αφού η Άννα Βίσση βρέθηκε στο καμαρίνι του Τάκη ζαχαράτου και μεταμορφώθηκε σε… Μαίρη Χρονοπούλου. Ο Τάκης Ζαχαράτος, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες τους στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για την τεράστια τιμή! Δεν έχω λόγια για την βραδιά που μου χάρισες! Την αγάπη μου για την απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια με την διαμαντένια φωνή την γνωρίζετε… κάθε συνάντηση μας είναι ένα όνειρο επί γης… Σαν Μαίρη & Ρένα στο «Ζω Για Σένα»!

Δες το video με το τραγούδι της στη σκηνή:

Και φυσικά το κέφι συνεχίστηκε!

READ more