Άννα Βίσση: Η βραδινή έξοδος με στιλ στο θέατρο και η συνάντηση με διάσημους φίλους της! [pics]

Η συγκλονιστική παράσταση που τάραξε τα νερά του θεατρικού κόσμου, προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού από τους θεατές και απέσπασε διθυριαμβικές κριτικές, επέστρεψε δέκα χρόνια μετά στο Θέατρο «Πόλη». Η Ελένη Κοκκίδου σ’ ένα ρεσιτάλ ερμηνείας «μετουσιώνεται» σε Πανωραία, ερμηνεύοντας μοναδικά τον σπαρακτικό μονόλογο της «Γυναίκας της Πάτρας» του Γιώργου Χρονά, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις και εσωτερικές δονήσεις. Πρόκειται για ιδιαίτερη θεατρική απόδοση των αφηγήσεων της ζωής της πόρνης Πανωραίας από τον ίδιο τον ποιητή, ο οποίος τις κατέγραψε με σειρά συνεντεύξεων τη δεκαετία του ΄80.

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνε το “παρών” στο  Θέατρο «Πόλη» και να καταχειροκροτεί την Ελένη Κοκκίδου επί σκηνής. Ανάμεσα σε άλλους, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Άννα Βίσση, σε μια από τις επιλεκτικές βραδινές εμφανίσεις της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πραγματοποίησε μια έξοδο στο θέατρο, προκειμένου να χαλαρώσει και να ψυχαγωγηθεί. Με το εντυπωσιακό look της, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την άφιξή της στο φουαγιέ και έκανε όλα τα φλας να αστράψουν πάνω της. Η “απόλυτη Ελληνίδα σταρ” συνοδευόταν από τον καλό της φίλο Χρύσανθο Πανά, ενώ στις πρώτες θέσει του θεάτρου συνάντησε την Έλλη Στάη και τον Δάνη Κατρανίδη, με τους οποίου έχει μια πολύ όμορφη και καλή σχέση.

Δες τις φωτογραφίες:

Έλλη Στάη-Άννα Βίσση-Χρύσανθος Πανάς

Δάνης Κατρανίδης-Άννα Βίσση

Έλλη Στάη-Άννα Βίσση

 

Χρύσανθος Πανάς-Άννα Βίσση

Χρύσανθος Πανάς-Άννα Βίσση

Δάνης Κατρανίδης-Ελένη Κοκκίδου-Άννα Βίσση

Ελένη Κοκκίδου-Άννα Βίσση

Χρύσανθος Πανάς-Άννα Βίσση

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More