Άννα Βίσση: “Μετά τον Καρβέλα δεν μπορώ να τραγουδήσω με κανέναν άλλο εκτός από τον…”

Αυτή τη δήλωση έκανε χθες βράδυ επί σκηνής η Άννα Βίσση, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας συναυλίας της στο Island Athens Resort!

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, ξεσήκωσε τους 1500 παρευρισκόμενους με τη μοναδική ενέργειά της σε ένα 4ωρο πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες, ενώ προς το τέλος της βραδιάς αποκάλυψε πως μετά τον Καρβέλα δεν μπορεί να τραγουδήσει με κανέναν άλλο εκτός από έναν. Ποιος είναι αυτός; Πρόκειται για τον Νικόλα Ραπτάκη, τον μόνιμο παρτενέρ της επί σκηνής σε κάθε της εμφάνιση τα τελευταία 5 χρόνια!

Η πρώτη φορά που συνεργάστηκε με τον νεαρό ταλαντούχο τραγουδιστή ήταν στην ροκ όπερα “Οι Καμπάνες του Edelweiss”, και από τότε οι δυο τους είναι “Αχώριστοι”, όπως λέει και ο τίτλος του ντουέτου που είχε συμπεριλάβει η Άννα Βίσση στο album της “Συνέντευξη”

Ο Νικόλας Ραπτάκης παράλληλα κάνει τα δικά του προσωπικά βήματα στο χώρο της μουσικής, με τελευταίο δείγμα δουλειάς του ένα ιδιαίτερο acapella cover του αγαπημένου τραγουδιού “Αχ να σε δω” του Ορφέα Περίδη, που κυκλοφόρησε στο YouTube πριν λίγες μέρες.

Read More

And More