Άννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας: Είναι αχώριστοι!

Η σχέση τους υπήρξε πάντα πολύ ιδιαίτερη και έντονη και η αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλο είναι βέβαιο πως δεν θα «σβήσει» ποτέ, ωστόσο η πρόσφατη επανασύνδεσή τους και τηλεοπτικά στάθηκε η αφορμή για να δούμε όλοι πως η Άννα Βίσση δεν μπορεί ποτέ να μείνει μακριά από το Νίκο Καρβέλα και εκείνος δεν ζει χωρίς εκείνη!

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια έχει αναθερμάνει τις σχέσεις του, ενώ μετά την κοινή συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού reality show Super Star Academy στο κανάλι Epsilon, αυτή η επανασύνδεση επιβεβαιώνει την καρμική επαφή που πάντα είχαν! Μάλιστα, το Instagram της τραγουδίστριας έχει γεμίσει με φωτογραφίες του αγαπημένου φίλου, στενού συνεργάτη, πρώην συντρόφου και πατέρα της μοναχοκόρης της, Σοφίας, Νίκου Καρβέλα!

Χιόνισε στα βόρεια ….

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Άννα Βίσση «ανέβασε» άλλη μία φωτογραφία στο προφίλ της με το Νίκο Καρβέλα να ποζάρει αγκαλιά με τα δύο κατάλευκα σκυλάκια της τραγουδίστριας, ενώ το βράδυ της Παρασκευής η αγαπημένη φίλη τους Χριστίνα Πολίτη που βρέθηκε στο μαγαζί Hotel Ermou, όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις της η Άννα, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της άλλο ένα «οικογενειακό» ενσταντανέ με τη Βίσση και τον Καρβέλα αγκαλιά!

Family Time @hotelermou #cosmopoliti #annavissi #nikoskarvelas

A post shared by Christina Politi (@cosmopoliti) on

Οι δυο αχώριστοι φίλοι μοιάζει πως είναι πιο κοντά από ποτέ και παρά τις αναποδιές που μπορεί να βιώνουν σε επαγγελματικό επίπεδο, ο ένας στηρίζει τον άλλο και παραμένει στο πλευρό του!

Αυτά…….

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Read More

And More