Λίγο πριν τη λήξη του καλοκαιριού η Άννα Βίσση θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τις πιο ξεχωριστές στιγμές που έζησε αυτούς τους μήνες μέσα από μερικές φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ανάμεσά τους βλέπουμε στιγμιότυπα από τους διάφορους προορισμούς που επισκέφθηκε, όπως η Σαντορίνη, η Γαλλική Ριεβιέρα, η Σύμη, η Κως κ.α
Στο φωτογραφικό ημερολόγιο του καλοκαιριού της χωρούν όλα όσα συνθέτουν για εκείνη τις πραγματικά πολύτιμες στιγμές: χαλαρές ημέρες πάνω σε σκάφος, βουτιές και θαλάσσιες δραστηριότητες, βραδινές έξοδοι με τους φίλους της, και καλό φαγητό.
Στη λεζάντα αυτής της ανάρτησης η Άννα Βίσση δεν «κλείνει» μόνο το καλοκαίρι της, αλλά υπενθυμίζει στους θαυμαστές της το ραντεβού που έχουν για τη μεγάλη της συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 26 Σεπτεμβρίου.
«Μοιράζομαι μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές του καλοκαιριού μου… Ανυπομονώ να σας δω όλους στο ΟΑΚΑ στις 26 Σεπτεμβρίου. Σας στέλνω την αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
