Άννα Βίσση: Όταν οι θαυμαστές της την έστεψαν… Βασίλισσα! Φωτογραφίες

Μια μεγάλη έκπληξη για την Άννα Βίσση έκαναν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται οι θαυμαστές της που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Το επίσημο fan club της ερμηνεύτριας έκλεισε πέντε χρόνια και το γιόρτασε με ξεχωριστό τρόπο.
Οι fannatics της Άννας βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά και έκαναν ένα μεγάλο πάρτυ για την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια. Της είχαν ετοιμάσει, μάλιστα και ένα ξεχωριστό δώρο. Ο λόγος για μια μεγάλη τούρτα – μαξιλαράκι επάνω στην οποία υπήρχε ένα στέμμα με Swarovski. Ενώ, λίγο αργότερα έφθασε και η κανονική κορόνα για την στέψη της Βασίλισσας της βραδιάς που δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

“Τι να πρωτοπώ σήμερα; Θα σας πω την αίσθηση που νιώθω… Είναι σαν να τραγουδάω σπίτι μου! Στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στην κουζίνα… Είστε πια οι δικοί μου άνθρωποι, οι συγγενείς μου, τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, το fan club μου γαμώτο!”, είπε συγκινημένη η Άννα και συνέχισε: “Σας αγαπάω για πολλούς λόγους… Είστε αφοσιωμένοι, είστε πιστοί, έχετε διάρκεια, μου λέτε τη γνώμη σας δημοκρατικά… Είστε λίγο σχιζοφρενείς καμιά φορά βέβαια… Τη μία χρονιά υπάρχει ένα τραγούδι που το σιχαίνεστε, την άλλη έρχεστε και το λατρεύετε! Δεν πειράζει… Ένας καλλιτέχνης πρέπει να κάνει λάθη για τους δικούς σας κόσμους, γιατί έχετε όλοι από έναν κόσμο ο καθένας, αρκεί να μην κάνει λάθος για τον δικό του κόσμο, αυτόν που ονειρεύεται ο ίδιος!”.

Στο τέλος της βραδιάς η Άννα ερμήνευσε 2 τραγούδια σε μουσική του Νίκου Καρβέλα και στίχους της Ναταλίας Γερμανού, που είχε να πει live περισσότερα από 15 χρόνια!

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

Read More

And More