Άννα Βίσση: Στην Αντίπαρο με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της – Φωτογραφίες

Η Σοφία Καρβέλα περνά άλλο ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα με τα παιδιά της, ενώ σε αρκετές αποδράσεις την βλέπουμε στο πλευρό της μητέρας της, Άννας Βίσση.

Αυτή τη φορά, η οικογένεια ταξίδεψε στην Αντίπαρο, όπου και πέρασε χαλαρές στιγμές στο σπίτι στο οποίο επέλεξε για τη διαμονή της. Η εξωτερική πισίνα φαίνεται πως χαροποίησε ιδιαίτερα τους γιους της γνωστής σχεδιάστριας, η οποία έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram με τις βουτιές των παιδιών της.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που ακολούθησαν, ξεχώρισαν τα στιγμιότυπα μαμάς και κόρης, αφού η μία φωτογράφισε την άλλη στο σαλόνι του σπιτιού με τα φρούτα του καλοκαιριού! 

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στη Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στη Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι.

Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά», είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή Happy Day η Σοφία Καρβέλα.

 

Read More

And More