Άννα Βίσση: Στην πρεμιέρα της Νένας Μεντή και του “Βουρκόλακα”! Φωτογραφίες

Από το Pantheon Theater και τις “Καμπάνες του Edelweiss” στο θέατρο Αποθήκη και τον “Βουρκόλακα” η Άννα Βίσση. Η γνωστή ερμηνεύτρια και πρωταγωνίστρια της νέα ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα, κατέβηκε από το θεατρικό σανίδι και ως θεατής βρέθηκε στην πρεμιέρα της Νένας Μεντή.
“Respect στην Νένα Μεντή. Μου αρέσει πολύ όλη η παράσταση, αλλά εκείνη ξεχώρισε”, δήλωσε στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος του έργου και βρέθηκε στα παρασκήνια για να την συναντήσει από κοντά.

Η Άννα όμως, δεν ήταν μόνη στο θέατρο, αφού μαζί της βρέθηκε ο Τζώνη Καλημέρης, η Λένα Αρώνη και άλλοι.
Όσο για την Νένα Μεντή; Κατάφερε για μια ακόμη φορά (μετά την “Ευτυχία Παναγιωτοπούλου” και την πιο πρόσφατη “Η Σύλβα και ο δράκος”) να καθηλώσει το κοινό. Η Νένα Μεντή κρατά το ρόλο – σύμβολο της Μάνας στο έργο του Αργύρη Εφταλιώτη “Ο Βουρκόλακας”, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας, 120 χρόνια μετά τη συγγραφή του, με την πρεμιέρα του στο Θέατρο Αποθήκη.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πρωτοποριακό έργο, το οποίο αντλεί το θέμα του από τους λαϊκούς μύθους και το «Τραγούδι του Νεκρού αδελφού». Γράφτηκε στη δημοτική ως μια τραγωδία σε τρεις πράξεις. Ένα εφιαλτικός μύθος-εορτασμός της χαράς και του πένθους, της ζωής και του θανάτου, που διατηρεί τα στοιχεία της παραλογής, αλλά εισάγει παράλληλα νέα δεδομένα.

Στο πλευρό της Νένας Μεντή βλέπουμε τους: Ηλιάνα Γαϊτάνη, Γιώτα Καλλίνη, Ηλία Λάτση, Αμαλία Νίνου, Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Δημήτρη Σαμόλη.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More