Άννα Βίσση: Το TLIFE στη συναυλία υπό βροχή – Η μεγάλη έκπληξη από τη Μαρία Σάκκαρη

Με μία μεγάλη συναυλία ξεκίνησε τις συναντήσεις με τους θαυμαστές της η Άννα Βίσση και το TLIFE ήταν εκεί.

Μπορεί ο Ιούνιος να βρίσκεται στα μισά, αλλά ο καιρός στο Άλσος θύμιζε χειμώνα. Παρόλα αυτά, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δεν πτοήθηκε. Παρά τη δυνατή βροχή, η Άννα Βίσση πήρε την ομπρέλα της και διασκέδασε τους χιλιάδες θαυμαστές της, παρουσιάζοντας με τη 12μελή μπάντα της ένα τρίωρο μουσικό ταξίδι γεμάτο επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες και τραγούδια σταθμούς από την καριέρα της.

Στη σκηνή ανέβηκε και ο Μπάμπης Στόκας, με τον οποίο η Άννα Βίσση πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα δυνατό ντουέτο, με τίτλο «Κι όμως δεν τελειώνει», από την Panik Records.

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταμάτησαν εκεί. Το «παρών» έδωσε και η Μαρία Σάκκαρη, μόλις μερικά 24ωρα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Ρολάν Γκαρός. Ντυμένη στα λευκά, και με ένα πελώριο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, η νεαρή τενίστρια τίμησε με την παρουσία της την Άννα Βίσση, η οποία την ανέβασε στη σκηνή…

Άλλωστε, είναι γνωστό, πως οι δύο γυναίκες διατηρούν στενή φιλία.

Τη συναυλία απόλαυσε και ο Γιώργος Λιάνης.

Η Άννα Βίσση συνεχίζει τις συναυλίες της στο Άλσος, με το δεύτερο sold out live να πραγματοποιείται σήμερα (15/6) και δύο ακόμη στα τέλη του μήνα (29 & 30/6).

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More