Άννα Βίσση: Βραδινή έξοδος με τον κούκλο personal trainer της

Η Άννα Βίσση έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα μέσα στη βδομάδα της καταφέρνοντας να συνδυάσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με διασκέδαση. Η αγαπημένη ερμηνευτρια μοιράζεται συχνά στιγμές απο τη ζωή της μέσα από το instagram και επιβεβαιώνει με αυτό τον τρόπο το ότι είναι ιδιαίτερα δραστήρια. Δεν σταματά ποτέ να κάνει πράφνατα ακόμα και όταν έχει πρόβες για το Hotel Ερμού όπου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία της εμφανίσεις της.

Όταν δεν δουλεύει ή δεν έχει κάποια οικογενειακή υποχρέωση η Άννα Βίσση φροντίζει να απολαμβάνει όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς της όπως είναι ένας καφές αλλά και να αφιερώνει χρόνο στην προπόνησή της. Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμία της εγχώριας showbiz και δεν είναι τυχαία αφού γυμνάζεται συστηματικά. Παράλληλα βέβαια φροντίζει και την ιδατροφή της.

Σύμμαχος στην προσπάθειά της για την άψογη σιλουέτα της είναι και ο personal trainer της, Κώστας Γεροδήμος. Η τραγουδίστρια έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση μαζί του και μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν μαζί σε γνωστό στέκι του κέντρου.

View this post on Instagram

Στο Ζοναρς ….

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Η Άννα Βίσση συνάντησε κι άλλους καλούς της φίλους στο ιστορικό καφέ της Βουκουρεστίου όπου συχνάζει αφού ανήκεισ τον κολλητό της, Χρύσανθο Πανά.

Με αθλητικό look και πολύ καλή διάθεση απαθανάτισαν την όμορφη στιγμή και μοιράστηκαν στη συνέχεια κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Read More

And More