Άννα Χατζή: Τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε για το GNTM και η έντονη ενόχλησή της

Η Άννα Χατζή ήταν αυτή που αποχώρησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 2 και έχασε το ταξίδι για το Μιλάνο. Η διαγωνιζόμενη, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Χαρά Παππά, άκουσε την χειρότερη κριτική στην τελευταία δοκιμασία του παιχνιδιού, όπου τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν ως… κοκκινοσκουφίτσες. Χωρίς χρονοτριβή, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στην Χαρά πως αυτή είναι που θα συμπληρώσει την τελική πεντάδα του reality μόδας, με την Άννα να ξεσπάει σε κλάματα.

Μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή της, η ξανθιά καλλονή έκανε τις πρώτες αναρτήσεις της στο Instagram και συγκεκριμένα στα stories της. Η 19χρονη συγκέντρωσε μερικά από τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε για την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι και τα μοιράστηκε με τους followers, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε αυστηρό τόνο στους haters της.

Η Άννα «απασφάλισε» και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δε θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν. Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. To μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη, είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες».

Τέλος, δημοσίευσε μια εικόνα με το μήνυμα: “Αν δεν έχεις εχθρούς, δεν έχεις χαρακτήρα”.

Αναμένουμε τις επόμενες αναρτήσεις της Άννας Χατζή!

Read More

And More