Anne Hathaway: Η ριζοσπαστική απόφαση που πήρε για χάρη του γιου της

Για το καλό του τρίχρονου γιου της, η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) πήρε τη ριζοσπαστική απόφαση να σταματήσει να πίνει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Boston Common” εξήγησε τους λόγους. Μητέρα ενός τρίχρονου γιου που απέκτησε από τον γάμο της με τον Νεοϋορκέζο ‘Ανταμ Σούλμαν, ηθοποιό και παραγωγό, η 36χρονη ηθοποιός στην ταινία “Ο Διάβολος φοράει Prada” (2006) είχε ήδη ανακοινώσει τον Ιανουάριο του 2019 στην τηλεοπτική εκπομπή της ‘Ελεν ΝτεΤζενέρις ότι θα σταματήσει το αλκοόλ για τα επόμενα χρόνια.

“Θα σταματήσω να πίνω για όσο χρόνο ο γιος μου ζει κάτω από την ίδια στέγη μαζί μου. Σίγουρα, δεν μου αρέσει πράγματι ο τρόπος που πίνω και ο μικρός φθάνει σε μια ηλικία που πράγματι με έχει ανάγκη συνέχεια τα πρωινά”, είχε δηλώσει.

Μιλώντας στις αρχές της εβδομάδας στο “Boston Common Magazine”, η Χάθαγουεϊ θέλησε να επανέλθει σε αυτή την απόφασή της. “Δεν σταμάτησα να πίνω γιατί είχα πρόβλημα με το αλκοόλ. Σταμάτησα γιατί ο τρόπος που πίνω μου προκαλεί μετά πονοκεφάλους. Αυτοί είναι το πρόβλημα”.

 

Η Χάθαγουεϊ διευκρίνισε ότι η απόφασή της αυτή δεν είναι μια “ηθική” επιλογή και ότι όλος ο κόσμος δεν είναι υποχρεωμένος να μην πίνει όταν υπάρχει ένα παιδί στο σπίτι. “Πολύς κόσμος δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει ένα τόσο αυστηρό μέτρο. Αλλά είναι άσχημο κάποιος να σκέφτεται μόνο το ποτό. Και αυτό ακριβώς είναι που εγώ κάνω”.

Για να εξηγήσει από πού πηγάζει αυτή η δραστική επιλογή της, η νεαρή μαμά είπε ότι την τελευταία φορά που ήπιε “ο πονοκέφαλος και η αδιαθεσία διήρκεσαν πέντε ημέρες”.

Η Αν Χάθαγουεϊ, βραβευμένη με το ‘Οσκαρ β΄γυναικείου ρόλο για την ερμηνεία της στην ταινία “Οι Άθλιοι” (2013), συμπρωταγωνιστεί με την Ρέμπελ Γουίλσον στη νέα ταινία “The Hustle” (“Η Κομπίνα”) του Κρις ‘Αντισον –μια διασκευή της ταινίας “Απατεώνες και Τζέντλεμεν” του 1988– η οποία θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες το καλοκαίρι.

Πηγή: Boston Common Magazine

Read More

And More