Anne: Ποια είναι η μικρή “Μελέκ” που έχει πάνω από 320 χιλιάδες followers στο Instagram

Είναι μόλις 9 χρόνων και όμως έχει καταφέρει να γίνει σταρ σε Τουρκία και Ελλάδα. Ο λόγος για την τηλεοπτική “Μελέκ” ή “Τουρνά” (κατά κόσμον Beren Gökyıldız) που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη τουρκική σειρά του Ant1, Anne (Μάνα) και κλέβει τις εντυπώσεις. Η μικρή πρωταγωνίστρια έχει καταφέρει να συγκινήσει με την ερμηνεία της και να κάνει το κοινό της σειράς να… δακρύσει!

Ποια είναι όμως, η μικρή Beren;

Το κορίτσι – φαινόμενο στην Τουρκία που ασχολείται με την τηλεόραση από το 2015, είδε το αστέρι της, όμως να λάμπει με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Anne που παίζεται και στην Ελλάδα. Τα καστανά εκφραστικά της μάτια ήταν αυτά που την έβαλαν στην επικρατέστερη 10αδα ανάμεσα στα 400 κορίτσια που πέρασαν από οντισιόν, μέχρι να πάρει τελικά το ρόλο. Ωστόσο, κάποιες σκηνές βίας στη σειρά θορύβησαν τους γονείς της που ζήτησαν να υπάρχει πάντα ψυχολόγος στα γυρίσματα, ώστε να εξηγεί με τον πιο σωστό τρόπο στο παιδί τι συμβαίνει για να μην αποκτήσει οποιοδήποτε παιδικό τραύμα.

View this post on Instagram

Sette biz ❤️ @berengokyildiz_official

A post shared by Cansu Dere (@cansudere) on

Η μικρή Beren όμως, φαίνεται να αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Η μικρή που γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 20 Σεπτεμβρίου 2009, συνεχίζει κανονικά το σχολείο παράλληλα με τα γυρίσματα της σειράς και έχει γίνει η καλύτερη φίλη με την σταρ της Τουρκίας και συμπρωταγωνίστρια της Cansu Dere (που έχει το ρόλο της δασκάλας Ζεινέπ). Μάλιστα οι δυο τους ποζάρουν συχνά αγκαλιά και ανεβάζουν φωτογραφίες και Video στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BMRWXb4Du0c/?taken-by=berengokyildiz_official

https://www.instagram.com/p/BMLnw2BjMRX/?taken-by=berengokyildiz_official

Ναι, η μικρή Beren Gökyıldız δραστηριοποιείται και στα social media, με τη βοήθεια φυσικά των γονιών της. Ο λογαριασμός της άνοιξε το 2015, όταν έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο Fox TV με τη σειρά “Kocamın Ailesi” ως Pellin. Και έφθασε να έχει πάνω από 320 χιλιάδες followers, μετά την μεγάλη επιτυχία της ως Μελέκ στο Anne.

Ακόμη, η μικρή πρωταγωνίστρια έπαιξε στο Show Güldüy Güldüy, το οποίο μεταδόθηκε στο Sky TV Show και τώρα πρωταγωνιστεί στην Anne.

 

https://www.instagram.com/p/yDHblhqVgL/?taken-by=berengokyildiz_official

 

https://www.instagram.com/p/yZXAdHqVhG/?taken-by=berengokyildiz_official

 

View this post on Instagram

#kahvekeyfi with @banumia

A post shared by Beren Gökyıldız (@berengokyildiz_official) on

 

Το 2016 μάλιστα κέρδισε το βραβείο Best Child Actor Award και έχει επιτύχει και άλλες διακρίσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

 

https://www.instagram.com/p/BciYU3oDBhj/?taken-by=berengokyildiz_official

 

Λίγα λόγια για τη σειρά Anne:

Ένας ύμνος στην μητρική αγάπη που δεν εξαρτάται πάντα από δεσμούς αίματος! Η νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 δίνει «γροθιά στο στομάχι». Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων στο κόσμο: οι γυναίκες, οι άντρες και οι ΜΑΝΕΣ!

Μια γυναίκα που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που μισεί τη βιολογική της μητέρα, γιατί πιστεύει ότι την εγκατέλειψε. Ένα κακοποιημένο 5χρονο κοριτσάκι που η ζωή του πετιέται στα σκουπίδια, ψάχνει απεγνωσμένα τη μητρική αγάπη. Η μικρή Μελέκ θα βρει στο πρόσωπο της δασκάλας της, Ζεινέπ, όσα η βιολογική της μητέρα ήταν ανίκανη να της δώσει. Η Ζεϊνέπ θα πάρει ένα τεράστιο ρίσκο για να σώσει το παιδί από την οικογένειά του. Στόχος της είναι να χαρίσει στο παιδί μια όμορφη ζωή. Σκηνοθετούν μαζί ένα ατύχημα. Όλοι νομίζουν ότι το παιδί πνίγηκε. Θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη και η Ζεϊνέπ θα την παρουσιάσει στη δική της οικογένειά, σαν κόρη της. Η μικρή Μελέκ έχει δικαίωμα πια στην ευτυχία.

Πόσο θα κρατήσει το όνειρο; Τι θα συμβεί όταν η βιολογική της μητέρα ανακαλύψει ότι η κόρη της ζει; Θα καταφέρει η Ζεϊνέπ να αλλάξει τη μοίρα της μικρής Μελέκ;

Η πρώτη φωτογραφία της το 2015 με τα γυαλιά της μαμάς της:

 

Read More

And More