Αννέτ Αρτάνι: H συγκλονιστική εξομολόγηση για τον άντρα που την κακοποίησε

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” μίλησε η Αννέτ Αρτάνι για τις απόπειρες βιασμού που δέχτηκε από έναν άνθρωπο και περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως οι απόπειρες έγιναν περίπου πριν από πέντε με έξι χρόνια και προέρχονται από ένα πρόσωπο που γνωρίζει προσωπικά εδώ και 20 χρόνια, καθώς ήταν φίλοι και έγραφαν μαζί μουσική.

«Από τότε που ήμουν μόνη μου, μου την έπεσε, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Έχει σχέση, δεν είναι παντρεμένος, έχει παιδιά. Επειδή δουλεύαμε μαζί και ήταν μαέστρος μου, ένιωθα άσχημα να μην τον προσβάλλω και του υπενθύμιζα ότι είχε οικογένεια. Μετά ήταν κακός μαζί μου στην πίστα και μετά από μήνες το ξαναπροσπάθησε. Έπαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τον προσέβαλα πάλι κι έπειτα μου έκανε τη ζωή πατίνι», είπε αρχικά η Αννέτ Αρτάνι.

Λίγο αργότερα συνέχισε εξηγώντας πως προσπαθούσε να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή μαζί με τον σύζυγό της.
«Ένιωθα τόσο άβολα, που προσπάθησα να το βγάλω από το μυαλό μου. Είμαι 3 χρόνια με τον αρραβωνιαστικό μου και αυτός μου έχει μιλήσει σεξουαλικά μπροστά στον αρραβωνιαστικό μου. Τόσα χρόνια δεν είχα πει τίποτα γιατί ήμουν μόνη και φοβόμουν. Δεν είχα ανθρώπους, η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα. Στις αρχές της πανδημίας δεν είχαμε συναυλίες, κάθε φορά που με έπαιρνε τηλέφωνο έλεγε κάτι πράγματα… Έλεγα στον άντρα μου δεν νιώθω καλά κι εκείνος έλεγε «δεν νιώθω καλά να σου μιλάει έτσι».

Στη συνέχεια είπε πως πρόσφατα έμαθε πως μία κοπέλα από την ορχήστρα είχε πέσει κι εκείνη θύμα κακοποίησης από τον άντρα, ο οποίος είχε φροντίσει να καλλιεργήσει ανταγωνιστικό κλίμα μεταξύ των δύο γυναικών. Τελικά η κοπέλα τηλεφώνησε στην Αννέτ Αρτάνι αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά και της αποκάλυψε την φρικτή αλήθεια, με την Αννέτ να τονίζει πως πρόκειται να την υποστηρίξει.

«Αυτός ο άνθρωπος μου έκοψε τη φωνή, θέλω να την πάρω πίσω», κατέληξε η Αννέτ Αρτάνι.

Read More

And More