Αννέτ Αρτάνι: Φωτογραφίζεται με τον γιο της για τα 2α γενέθλιά του!

Μπορεί να πέρασε δύσκολα, αλλά τώρα φαίνεται πως έχει βρει τις ισορροπίες της. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Αννέτ Αρτάνι, που λίγο μετά τον ερχομό του γιου της, χώρισε από τον σύντροφό της Giovanni Olivera και αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της.

Ο γιος της Μάξιμος – Γρηγόρης που βαφτίστηκε στην γενέτειρά της, την Κεφαλονιά, είναι φυσικά η μεγάλη της αδυναμία και το στήριγμά της σε όλα. Ο μικρός μάλιστα, είχε αυτές τις μέρες τα 2α γενέθλιά του και γιόρτασε με την διάσημη μαμά του. “Το καλύτερό μου τραγούδι ανήκει σε αυτό το μικρό αγοράκι! Ευτυχισμένα 2α γενέθλια στον γλυκό μικρό μου Γρηγόρη”, έγραψε στο Facebook η Αννέτ Αρτάνι και δημοσίευσε φωτογραφίες που τράβηξε ο φίλος της και φωτογράφος “Gerasimos Katechis”.

Ο μικρός μάλιστα, είναι πάντα μαζί της και την κάνει να χαμογελά ακόμη και στα δύσκολα. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην Tatiana Live, ο Πορτορικανός σύντροφός της, τους εγκατέλειψε λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους, και η Αννέτ πέρασε μια δύσκολη οικονομική αλλά και ψυχολογική περίοδο, αγγίζοντας τα όρια της κατάθλιψης.

Φωτογραφίες: Gerasimos Katechis

Read More

And More