Αννέτ Αρτάνι για την έκκληση βοήθειας: “Δεν θέλω οι άλλοι να γελούν με τη ζωή μου”

“Βοηθήστε με να μεγαλώσω το παιδί μου”, γράφει η Αννέτ Αρτάνι στην διαδικτυακή καμπάνια που ξεκίνησε ζητώντας οικονομική ενίσχυση. Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια δυσκολεύεται να μεγαλώσει τον 14 μηνών γιο της και έκανε έκκληση μέσω διαδικτύου για βοήθεια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όσα έγραψε στο κείμενό της

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Αννέτ μιλάει στο περιοδικό Down Town. “Το θέμα δεν είναι ότι ζω στα όρια της φτώχειας, ούτε ότι ζω σε στάβλο, αλλά ότι πρέπει να κάποιον τρόπο να καλύψω τα έξοδα για τον δικηγόρο που θα αναλάβει την υπόθεση για την κηδεμονία του παιδιού μου”, εξηγεί η ίδια.

“Συγκέντρωσα περίπου 6.000 δολάρια αλλά χρειάζομαι 25.000 για να ξεχρεώσω τον προηγούμενο δικηγόρο και να πληρώσω το νέο. Όμως η καμπάνια στο internet δεν υπάρχει πια γιατί άλλαξε η πολιτική του site και δεν αφήνουν πια τον κόσμο να ζητάει βοήθεια για δικηγόρους, παρόλο που το έκαναν για χρόνια”, λέει.

“Δεν θέλω οι άλλοι να γελούν με τη ζωή μου”, αναφέρει η Αννέτ για την διάσταση που πήρε το θέμα και τονίζει πως κάνει live με τη μπάντα της για να ζήσει αλλά τα χρήματά της φεύγουν γρήγορα στους δικηγόρους.

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν έχει βιοποριστικό πρόβλημα αφού έχει σπίτι και οι γονείς της συνεισφέρουν οικονομικά στο μεγάλωμα του γιου της. Ωστόσο, δεν μπορεί να τους πάρει όλα τα λεφτά από τη σύνταξή της για να μπορεί να πληρώσει τους δικηγόρους.

“Δεν έχω βοήθεια από κανέναν. Καμία φορά μπορεί να με βοηθήσει κάποια φίλη μου. Γι ανα βγω από την πόρτα πρέπει να πληρώσω νταντά”.

Read More

And More