Άννη Πανταζή: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου της!

Άννη Πανταζή: Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου της! | tlife.gr

Η Άννη Πανταζή έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη! Η όμορφη αθλήτρια όχι μόνο γιορτάζει σήμερα έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου με τον σύζυγό της Χριστόφορο Χούμα αλλά σε περίπου τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, όπως επιβεβαίωσε στο TLIFE. Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε η γλυκιά Άννη, η απόκτηση ενός παιδιού ήταν κάτι που ήθελαν και οι δύο.

Η Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής μπαίνει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Την ίδια γλυκιά ανυπομονησία έχει και ο σύζυγός της, ο οποίος μάλιστα ήθελε να κάνει κοριτσάκι!

Σήμερα, η Άννη Πανταζή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους για πρώτη φορά φωτογραφία της όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, στις καλοκαιρινές της διακοπές. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με μία τρυφερή λεζάντα τόσο για τον ερχομό της κόρης της, όσο και για την πρώτη επέτειο γάμου με τον σύζυγό της.

“Έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη μέχρι τώρα. Όλα πάνε πολύ καλά. Έχω πάρει γύρω στα 7 κιλά αλλά δεν με αγχώνει, τα θεωρώ φυσιολογικά. Το καλό είναι ότι έχω καλή εγκυμοσύνη και μπορώ και γυμνάζομαι, δεν κάθομαι τελείως. Προσέχω το σώμα μου, προσέχω τη διατροφή μου, τρώω σωστά. Για να έχουμε υγιές μωρό πάνω απ’ όλα και μετά το αν θα παχύνω εγώ κι αν θα τα χάσω”, περιέγραψε στο TLIFE η μέλλουσα μαμά.

READ more