Άννη Πανταζή στο TLIFE: Επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες!

Ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά είναι η Άννη Πανταζή. Η όμορφη αθλήτρια, που αγαπήσαμε και μέσα από το Dancing With The Stars, θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Χριστόφορο Χουμά. “Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ κι εγώ και ο άντρας μου και ευτυχώς ήρθε πολύ όμορφα”, εκμυστηρεύεται στο TLIFE η μέλλουσα μαμά.

Η Άννη μπαίνει στον 6 μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της. Την ίδια γλυκιά ανυπομονησία έχει και ο σύζυγός της -το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβρη με πολιτικό γάμο- ο οποίος μάλιστα ήθελε να κάνει κόρη.

Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το όνομα που θα της δώσουν αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ήδη σκορπίσει χαρά σε όλη την οικογένεια.

Πώς ανακοίνωσε τα ευχάριστα στον σύζυγό της; “Έκανα το τεστ. Η πρώτη που το έμαθε ήταν η αδερφή μου, η Κλέλια. Ανέβηκα πάνω και της το πα και τον Χριστόφορο τον πήρα τηλέφωνο. Δεν έκανα κάτι ρομαντικό ή κάτι εξαιρετικό και του το ανακοίνωσα έτσι.”

Η αδερφή της Κλέλια Πανταζή έχει την ίδια χαρά για τον ερχομό του μωρού. “Ενθουσιασμένη, βέβαια. Χαζοθεία από τώρα. Μιλάει στην κοιλιά μου”, μας λέει γελώντας η Άννη.

Όσον αφορά την καθημερινότητά της τώρα που είναι έγκυος δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει όλες τις δραστηριότητές της και φυσικά είναι κοντά στα παιδάκια στον γυμναστικό σύλλογο της Καλλιθέας όπου και εργαζόταν. Κάτι που έχει σκοπό να κάνει όσο της το επιτρέπει η εγκυμοσύνη.

“Έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη μέχρι τώρα. Όλα πάνε πολύ καλά. Έχω πάρει γύρω στα 7 κιλά αλλά δεν με αγχώνει, τα θεωρώ φυσιολογικά. Το καλό είναι ότι έχω καλή εγκυμοσύνη και μπορώ και γυμνάζομαι, δεν κάθομαι τελείως. Προσέχω το σώμα μου, προσέχω τη διατροφή μου, τρώω σωστά. Για να έχουμε υγιές μωρό πάνω απ’ όλα και μετά το αν θα παχύνω εγώ κι αν θα τα χάσω”, περιγράφει στο TLIFE η μέλλουσα μαμά.

Read More

And More