Άννη Πανταζή: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της, Χριστόφορο Χουμά, λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει! [pics]

Η Άννη Πανταζή σε λίγες μέρες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Χριστόφορο Χουμά. Η όμορφη αθλήτρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και να ζήσει τον ομορφότερο ρόλο της ζωής της. Η Άννη και ο Χριστόφορος είναι πολύ ευτυχισμένοι και έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τον ερχομό της κόρης τους. Πριν λίγες μέρες μάλιστα έγινε και το baby shower που διοργάνωσε η αδερφή της της Άννη, η Κλέλια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβρη με πολιτικό γάμο και με την γέννηση της κόρης του θα επισφραγίσουν τον γάμο τους. Η Άννη με τον Χριστόφορο περνούν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές μαζί και τον ελεύθερο χρόνο τους διασκεδάζουν με τους αγαπημένους τους φίλους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερά τετ α τετ στο Σύνταγμα, στο opening του εστιατορίου “Amber”. Καθ΄ όλη την διάρκεια της νύχτας ο Χριστόφορος δεν σταμάτησε να χαϊδεύει την κοιλίτσα της συζύγου του και να την έχει αγκαλιά. Μαζί τους ήταν και η αδερφή της Άννη, Κλέλια Πανταζή μαζί με τον σύζυγο της Λευτέρη Τσάκαλο.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Κλέλια με την Άννυ είναι πολύ αγαπημένες αδερφές και η μία στηρίζει την άλλη. Έχουν ένα ξεχωριστό δέσιμο και ήδη από την μικρή τους ηλικία είναι αχώριστες.

 

Read More

And More