Αννίτα Μπραντ: Δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα της- «Η καρδιά μου πονάει»

 H Αννίτα Μπραντ η θρηνεί για τον χαμό του πατέρα της, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Η γνωστή make up artist, το τελευταίο διάστημα δέχεται αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι στέλνουν τα συλλυπητήριά τους.

Η Αννίτα Μπραντ θέλησε να απαντήσει μέσω instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον πατέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου», ανέφερε αρχικά η Αννίτα Μπραντ.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε για την απομάκρυνσή της από τα social media: Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα βίντεό μας καθημερινά, όμως σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει τις τελευταίες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα “σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους. Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για μένα και την οικογένειά μου η οποία δεν έχει επανέλθει τελείως και προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει και άλλο μέλος της», έγραψε μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)

Read More

And More