Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα μπορούσαν στη θέση της να είναι οι κόρες μου»

Τον “φύλακα – άγγελο” της Ιωάννας Παλιοσπύρου, την Αννίτα Ναθαναήλ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και εκείνη εκτός από την ψυχολογία της νεαρής κοπέλας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι μίλησε και για το πως αναπτύχθηκε αυτή η ξεχωριστή σχέση ανάμεσά τους.

“Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα νιώθει άσχημα προς την κατηγορούμενη. Υπάρχουν τα ξεσπάσματα, υπάρχουν κρίσεις. Έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά η Ιωάννα για να βρίσκεται εδώ σήμερα, να στέκεται ψύχραιμη και να κάνει focus στην ανάρρωσή της. Έχει κάνει πολλή δουλειά και ο ψυχίατρός της. Δεν είναι τυχαίο. Πρέπει όμως να προχωρήσει μπροστά”, λέει η Αννίτα Ναθαναήλ.

“Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά. Αυτό που έκανε ήταν συγκλονιστικό. Το έκανε με το ένστικτό της και την αγάπη της. Εγώ μπήκα πολύ σιγά στη ζωή της. Δεν ήθελα ούτε να την πιέσω ούτε να μου πει στοιχεία για το συμβάν. Αυτό έγινε σε ένα διάστημα περίπου δυο μηνών.

Μέσα από αυτή την ιστορία συνειδητοποιώ και εγώ άλλα πράγματα γιατί έχω παιδιά μεγάλα πλέον. Έχω δυο κορίτσια 17 και 19 ετών και ταυτίζω τα παιδιά μου με την ιστορία της Ιωάννας. Θα μπορούσε στη θέση της Ιωάννας να είναι τα παιδιά μου”, σημειώνει η Αννίτα Ναθαναήλ.

Read More

And More