Αννίτα Ναθαναήλ: Η φωτογραφία αγκαλιά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και το δυνατό μήνυμα

Η Αννίτα Ναθαναήλ παρακολουθώντας την συγκλονιστική ιστορία της Ιωάννας Παλιοσπύρου ήταν ένα από τα πρόσωπα τα οποία και βρέθηκαν στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή.

H Αννίτα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την Ιωάννα, όταν την περσινή σεζόν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη…

“Είχα κάνει δυο κρούσεις στην Ιωάννα σχετικά με κάποιες νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψή μου με κάποια προσθετικά προϊόντα. Επικοινώνησα μαζί της μέσω instagram μου απάντησε και με ευχαρίστησε λέγοντάς μου πως αυτό δεν είναι κάτι που θα τη βοηθούσε σε εκείνη τη φάση από όσα της είχε πει η γιατρός της. Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Λίγες ώρες μετά την πρώτη δίκη για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, η Αννίτα Ναθαναήλ προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση δημοσιεύοντας φωτογραφία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο instagram.

“Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!” έγραψε.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αnnita Nathanail (@annitanath)

Read More

And More