Αννίτα Ναθαναήλ: Καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στην California!

Οικογενειακές διακοπές στην California με τον σύζυγό της Chris και τις κόρες τους Τερέζα και Σύνθια κάνει η Αννίτα Ναθαναήλ. Θέλοντας να περάσει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, η γνωστή Ελληνίδα celebrity έφυγε για Αμερική και απόλαυσε το μπάνιο της στις ακτές τις California που βλέπουν τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Το ταξίδι τους ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες και όλοι μαζί επισκέφθηκαν το μεγάλο πάρκο “Six flag California” που βρίσκεται στο Λος Άντζελες, όπου διασκέδασαν και δεν σταμάτησαν το παιχνίδι, τις βόλτες και τις φωτογραφίες.
Ενώ, λίγο αργότερα βρέθηκαν στα στούντιο της Warner Bros και είδαν από κοντά το θρυλικό “Central Perk” , όπου γυρίστηκε η δημοφιλής σειρά “Φιλαράκια”.

Από τις διακοπές τους δεν έλειψε και ένας περίπατος στη λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, όπου βρίσκονται τα χρυσά αστέρια των διάσημων ηθοποιών που έχουν περάσει από εκεί.

Τέλος, καλοκαίρι, χωρίς μπάνια δεν γίνεται γι’ αυτό και η Αννίτα Ναθαναήλ πήγε με τον άντρα της και τις κόρες της για μια βουτιά “Newport Beach” στα νότια της California και τράβηξε μάλιστα βιντεάκια που δημοσίευσε στο Instagram για να μας δώσει μια γεύση από το μαγικό τοπίο στην παραλία.

Δες video από την παραλία:

Δες φωτογραφίες:

Οι βουτιές στις ακτές της California

Φαγητό με φίλους

Στο Wrner Bros Studio

Η selfie στο Hollywood Walk of Fame

Παιχνίδια στο πάρκο…

Δες Video από το πάρκο Six Flags California:

Read More

And More