Αννίτα Πάνια: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες περί γάμου με τον Νίκο Σαμοΐλη!

Με ένα τραγούδι του πρώην συζύγου της, η Αννίτα Πάνια απαντά στις φήμες για το αν παντρεύεται ξανά ή όχι. “Σας απαντώ με το τραγούδι “Δεν παντρεύομαι” του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη“, είπε με το γνώριμο ύφος της στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά η παρουσιάστρια, διαβεβαιώντας ότι “είναι μια χαρά” και στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο  οι πληροφορίες ότι η ξανθιά τηλεπερσόνα θα βάλει και δεύτερο στεφάνι, αυτή τη φορά με τον δημοσιογράφο Νίκο Σαμοΐλη, με τον οποίο λέγεται ότι διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια. “Κατά πάσα πιθανότητα στην Καλαμάτα, και αυτό θα γίνει σε χρόνο που θα αποφασίσουν οι ίδιοι, επιδιώκοντας να μη γίνουν γνωστοί ο τόπος και ο χρόνος του μυστηρίου στα ΜΜΕ”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα.

Η αλήθεια είναι ότι η Αννίτα δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της, όταν όμως κυκλοφορούνς fake ειδήσεις -όπως αυτή περί επικείμενου γάμου της- επιλέγει να το κάνει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Read More

And More