Αννίτα Πάνια: Μένει Epsilon! Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

Τι κι αν η φετινή τηλεοπτική χρονιά δεν έχει ρίξει αυλαία; Εδώ και καιρό όλα τα κανάλια έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται πυρετωδώς για του χρόνου, μιας και στην τηλεόραση, ή μάλλον για να ακριβολογώ κυρίως στη τηλεόραση, ο… χρόνος είναι χρήμα.
Έτσι και στο Epsilon όλα τα στελέχη του καναλιού βρίσκονται σε εγρήγορση, προκειμένου να καταφέρουν να σχεδιάσουν και να στήσουν για ακόμα μία σεζόν, ένα πρόγραμμα που θα αρέσει και θα πηγαίνει σε όλους! Ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα.
Στο πλαίσιο αυτό ,λοιπόν, οι άνθρωποι του Epsilon έχουν προχωρήσει και σε συζητήσεις σχεδόν με όλα τους τα τηλεοπτικά πρόσωπα, προκειμένου να δουν ποιοί τηλε-αστέρες και ποιές τηλε-αστερίδες μένουν ή φεύγουν!
Στο Epsilon ,λοιπόν, για ακόμα μία χρονιά παραμένει κανονικά και η Αννίτα Πάνια, όπως και η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ναταλία Γερμανού και η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Μαυραγάνη.
Η ανατρεπτική παρουσιάστρια θα βρίσκεται και πάλι από Σεπτέμβρη στα Μελίσσια με το “Annita.gr”, αλλά και όχι μόνο, μιας και είναι γνωστό σε όλους μας πως η Αννίτα είναι και… βραδινός τύπος!
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon:
“… Το EPSILON και η Αννίτα Πάνια μαζί και τη νέα σεζόν! Η ανατρεπτική παρουσιάστρια συνεχίζει τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON και τη νέα σεζόν, ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατέςπου την ακολουθούν πιστά τόσα χρόνια…”

Read More

And More