Άνω-κάτω η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Τι συνέβη;

‘Ενα μπάχαλο να πω; Μία αναστάτωση να πω; Μία ανακατωσούρα να πω; Ότι και να πω μέσα θα πέσω λατρεμένη…
Σήμερα το πρωί η έναρξη της εκπομπής , “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ήταν όλιγον… ροκ!

Ναί, ναί, τώρα που το σκέφτομαι ήταν πολύ ροκ… Γιατί; Θα σου τα εξηγήσω όλα ευθύς αμέσως… Γιατί το ρολόι έδειξε 7.00 νταν το πρωί και κανείς δεν ήταν έτοιμος ή σχεδόν κανείς για να… πετάξει στον αέρα του Epsilon!

Μετά τις χθεσινές ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι των Μελισσίων που σήμαναν το τέλος της συνεργασίας των Καραβάτου-Κατσούλη με το κανάλι, εννοείται πως η σημερινή μέρα έχει έναν μεταβατικό χαρακτήρα.

Ετσι, από εκεί που όλοι περιμέναμε η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της να μας πουν “καλημέρα” στις 8.00 το πρωί και να είναι στον αέρα μέχρι τις 11.45 π.μ. και στη συνέχεια να αναλάβει δράση η Χριστίνα Λαμπίρη για “La Biri-Biri” μέχρι τελικής πτώσεως, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος τα πράγματα έγιναν διαφορετικά.

Τελικά και σήμερα η Κατερίνα βγήκε στον αέρα στις 7.00 το πρωί, γεγονός που μάλλον έπιασε και όλη την ομάδα απροετοίμαστη.

Η έναρξη έγινε δίχως την Κατερίνα και βεβαίως-βεβαίως πάντα με τον ετοιμοπόλεμο Θέμη Μάλλη να έχει αναλάβει δράση και με τους λοιπούς συνεργάτες να είναι στο πόστο τους, αγουροξυπνημένοι, αφού δεν είχαν προλάβει καλά-καλά να μακιγιαριστούν, να βάλουν τα μικρόφωνά τους, ενώ κάποιες κυρίες έφτιαχναν ακόμη και τα ρούχα τους στον αέρα…

Η Κατερίνα μπήκε μετά από ένα λεπτό στο πλατό της εκπομπής της υπέρλαμπρη, χωρίς να αναφέρει ,όμως, τίποτα για το τέλος της εκπομπής «Έτοιμο ντο πρωινό» και τη νέα ώρα προβολή της δικής της εκπομπής, η οποία όπως σου έχω πει από χθες θα είναι περίπου στις 7.45 π.μ.


Read More

And More