Άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα – Μέχρι τους 20 βαθμούς θα φθάσει το θερμόμετρο!

Καλό καιρό θα κάνει σήμερα σε όλες τις περιοχές της χώρας, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει αισθητά. Φόρα κάτι ελαφρύ και βγες έξω με ανοιξιάτικη διάθεση.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα:
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Το πρωί όμως η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι αναμένεται μικρή ενίσχυση στα στα ανατολικά Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατησουν σε Μακεδονία και Θράκη όπου οι άνεμοι θα πνέουν 2-4 μποφορ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο το πρωί βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο οι άνεμοι θα πνέουν 2 με 4 μποφόρ και στα θαλασσια και παραθαλάσσια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Για την Κρήτη αναμένονται λίγες τοπικές βροχές το πρωί. Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες 6 μποφόρ. Μικρή ενίσχυση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη νοτια Κρήτη έως 20 βαθμούς Kελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησσα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Read More

And More