Στο T-live

Ανοίγουν και πάλι τα νυχτερινά μαγαζιά, μετά τη μερική χαλάρωση των μέτρων: Οι πρώτες αντιδράσεις των καλλιτεχνών

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από Δευτέρα 31/1 χαλαρώνουν μερικώς τα μέτρα στην εστίαση, καθώς η μουσική επανέρχεται και το ωράριο είναι ελεύθερο. Καλλιτέχνες και επιχειρηματίες μίλησαν στο T-live γι’ αυτή την απόφαση, εκφράζοντας τη δική τους οπτική.

«Επιτέλους, μας επιτρέπει να δουλέψουμε έστω και με μέτρα. Με αυτά τα μέτρα θα πορευτούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ό,τι επιτρέπει ο νόμος» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στην εκπομπή του Alpha.

Από την άλλη, η Κέλλυ Κελεκίδου υποστήριξε πως «αυτό που εύχομαι είναι να είναι η τελευταία φορά που κλείνουν οι επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζόμενους του κλάδου μας, μήπως έτσι μπορέσουμε να έρθουμε σε μία ισορροπία και καταφέρουμε να συνέλθουμε γενικότερα από την οικονομική, ψυχολογική και επαγγελματική πτώση που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια» και συμπλήρωσε: «Αν και καθήμενοι πάλι θα μιλήσουμε πολύ καλά και θα συνεννοηθούμε. Τουλάχιστον μπαίνει η μουσική ξανά και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό».

«Είναι κι ένα άλλο θέμα που δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί. Όσον αφορά στη χωρητικότητα και το πόσο μπορούμε να καλύψουμε τα νυχτερινά κέντρα από άποψη κόσμου. Δηλαδή σε ποιο ποσοστό» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μενιδιάτης, που πρόσφατα νόσησε και ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του από κορονοϊό.

Ο επιχειρηματίας, Σπύρος Βουτυράκος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του που ανοίγουν και πάλι τα νυχτερινά κέντρα.

Read More

And More