Ανοιξε η αυλαία του Megaλου τελικού ! Μάθε ότι συμβαίνει

Σχεδόν με ένα τέταρτο καθυστέρηση, ξεκίνησε ο Megaλος τελικός του “Just the two of us” ! Το σόου του Μεγάλου Καναλιού, τράβηξε αυλαία με τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δούκισσα Νομικού να μας καλησπερίζουν, έχοντας δίπλα τους βεβαίως-βεβαίως και τα δύο ζευγάρια των φιναλίστ.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ απόψε”, ήταν η πρώτη δήλωση της Μαρίας Μπεκατώρου, ενώ ο Παναγιώτης Πετράκης έσπευσε να συμπληρώσει λέγοντας :

“Χαίρομαι που είμαστε όλοι εδώ απόψε, έτσι όπως ακριβώς ξεκινήσαμε…”, εννοώντας πως κατά την διάρκεια της βραδιάς θα δούμε για ακόμα μία φορά και τελευταία, όλα μαζί τα ζευγάρια που συμμετείχαν στο σόου.

Οσο αφορά στην διαδικασία ; Τόσο ο Χρήστος Χολίδης με την Μαρία Μπεκατώρου, όσο και ο Παναγιώτης Πετράκης με την Ελένη Φουρέιρα, θα ερμηνεύσουν απόψε τρία τραγούδια : ενα ελληνικό κομμάτι, ένα ξένο και ένα κομμάτι κοινό το οποίο θα το πουν και τα δύο ζευγάρια.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης, δεν αποκλείεται να δούμε τα ζευγάρια να ερμηνεύουν και ένα τέταρτο τραγούδι-έκπληξη.

Εννοείται δε, πως κατά την διάρκεια της βραδιάς θα αναλάβει δράση και η κριτική επιτροπή, με τον Κώστα Τουρνά να τραγουδά και τον Στέφανο Κορκολή να παίζει πιάνο, ενώ θα τολμήσουν να σιγο-τραγουδήσουν κάποια στιχάκια και η Λυδία Παπαιωάννου, αλλά και η Αθηναίς Νέγκα !

Οσο για το πως έκαναν την… επανεμφάνισή τους στους δέκτες μας τα 12 ζευγάρια ; Είχαν σαφέστατα… έθνικ επιρροές, μιας και η έμπνευση της παραγωγής έλεγε να ντυθούν όλοι κάτι ανάμεσα σε … “Χίλιες και μία Νύχτες” ή ο “Αλή Μπαμπάς και οι σαράντα κλέφτες” ,ερμηνεύοντας το “Τζέι Χο” ! Και να πεις ότι πλησιάζει το Τριώδιο ;

Anyway ας μην ξεκινήσουμε από τώρα τις… κακίες !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164