Ανοιξιάτικο αεράκι ανανέωσης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ !

Αεράκι εαρινής ανανέωσης έχει φυσήξει τον τελευταίο καιρό στον ΣΚΑΙ ! Βλέπετε, σε αντίθεση με τα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια που αυτή την εποχή δεν έχουν στα σκαριά απολύτως τίποτα και ετοιμάζονται λόγω κρίσης να ρίξουν τηλεοπτική αυλαία φέτος μία ώρα αρχύτερα – κάπου εκεί περί τα τέλη του Μάη – στο κανάλι του Φαλήρου, όλο και κάποια νέα πράγματα γεννιούνται !

Μπορεί να μην μιλάμε για πανάκριβες, χλιδάτες παραγωγές, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Και δεν έχει καμία σημασία, γιατί μιλάμε για εξίσου αξιόλογες προσπάθειες οι οποίες μπορεί να μην κοστίζουν, όμως, προσπαθούν να στηθούν με μεράκι και προσοχή.

Ετσι, μετά την Νόνη Δούνια, τον Γιώργη Λαμπαθάκη και τον Κώστα Χατζηδάκη, από τον επόμενο μήνα θα βρίσκονται στους δέκτες μας ακόμα δύο νέες προτάσεις δια χειρός ΣΚΑΙ. Πρόκειται για δύο προτάσεις που συνδυάζουν την λάιτ ενημέρωση, με την σάτιρα και την ψυχαγωγία.

Ο λόγος ; Ο λόγος για τις εκπομπές “Ποδηλατοδράσεις” και “Συντέλεια”. Η εκπομπή “Ποδηλατοδράσεις” – όπως ίσως φαντάζεστε κι από τον τίτλο της – είναι μία εκπομπή λάιτ, ενημερωτικού χαρακτήρα και αφορά σε όσους αγαπούν το ποδήλατο και την φύση.

Στο… πετάλι της παρουσίασης δε, θα βρίσκεται η Αφροδίτη Σιμήτη, η οποία μετά από πολύ-πολύ καιρό επιστρέφει και πάλι στο τηλεοπτικό προσκήνιο, βάζοντας σκοπό να μας μάθει όλες τις διαδρομές, τις δράσεις και τις διαδρομές που κρύβει η Ελλάδα για τους ποδηλάτες !

Οσο αφορά τώρα στην “Συντέλεια” ; Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική, σατιρική απόπειρα που κάνει ο ΣΚΑΙ, στην προσπάθειά του να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε στο πρόγραμμά του η φυγή της “Ελληνοφρένειας”. Ηθικός και όχι μόνο “αυτουργός” της εκπομπής είναι ο Μάνος Βουλαρίνος. Ο Μάνος για όσους δεν ξέρουν ανήκε στην ομάδα της “Ελληνοφρένειας”, παρουσιάζει στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με μεγάλη επιτυχία, σατιρική εκπομπή και τώρα; Και τώρα έφτασε η ώρα για να δοκιμάσει την τύχη του μόνος του, στο γυαλί.

Και επειδή τον Μάνο τον γνωρίζω από παλιά, έχω να σας πω, πως πρόκειται για ένα απίστευτα έξυπνο και ταλαντούχο πλάσμα, με επίσης απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Το χιούμορ του Μάνου είναι κάτι παραπάνω από σαρκαστικό και βιτριολικό… Οσοι τον έχετε ακούσει στον ΣΚΑΙ, θα το έχετε διαπιστώσει… Μακάρι το τηλεοπτικό του αυτό ταξίδι να τον οδηγήσει στα καταγάλανα νερά της επιτυχίας και όχι σε… τηλε-φουρτούνες.

Η “Συντέλεια” θα μεταδίδεται καθημερινά στις 8.30 το απόγευμα, μετά την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με την Σία Κοσιώνη !

Read More

And More